makanan selepas pantang

Assalamualaikum semua. Nk tny pde yg berpengalaman. 1- klu da habis pantang 44hari n czer, makan kne still pantang lagi ke? 2- klu mkn ikan yg dlm pantang cth mcm bawal tp kite da x masak masakan dlm pantang blh ke? Cth cam bawal smbal ke kari ke. Or still kene makan mknn dlm pantang. Sory klu soalan berbelit. Hihi

1 Trả lời

Pengalaman saya , 5bulan saya masih makan makanan dlm pantang . Ikan bawal jgn makan sis gatal nanti tmpt czer . Tak semua ikan boleh makan taw ada bisanya . Pantang ais 100hari , pantang bersama 100 hari . Untuk selamat makan la makanan dlm pantang dulu . Tak rugi pn sis .