first baby

Assalamualaikum, hi semua. nk tahu pendapat. last week sy pergi check up. and timbang berat badan. berat baby naik 1.6kg (12weeks). ada tak yang sama lebih kurang pengalaman dgn saya. any tips?

1 Trả lời

Berat baby 12w x patut 1.2g sis. Berat sis yg naik ni.

5y trước

aah itu laa. berat sy mmg naik dr 50 ke 52kg. pastu nurse tu buat calculation. dia buat remarks ada kenaikan 1.6kg.. sy blur jugak sbb baru nk hadam dan fahamkan. tp dia kata mcm tu lah, cuma sy masih confius laa, beri effect pada baby ke?