Minum Air Gula

assalamualaikum semua nak tanya saya first time mnum air gula pstu rasa pening dan nk muntah saja masuk hari kedua tk larat plus pening kpla dan berat kepala.. ibu2 yg lain mcm sya jgak ka .? bole share kt kita🥹#firstbaby #ingintahu #bantusharing

13 Các câu trả lời

saya time first minum air gula tuuu , after 30minit terus muntah ...nasib tak muntah dekat klinik ...kalau tidak kena repeat ibu ibu lain macam mana pulak

12mo trước

itula saya awal pun mcm tu rsa nk muntah duk tahan je tkut nnti muntah dia sruh repeat lgi mati laa😅