Minum Air Gula

assalamualaikum semua nak tanya saya first time mnum air gula pstu rasa pening dan nk muntah saja masuk hari kedua tk larat plus pening kpla dan berat kepala.. ibu2 yg lain mcm sya jgak ka .? bole share kt kita🥹#firstbaby #ingintahu #bantusharing

13 Các câu trả lời

normal sis. banyak hari jgk x lalu mkn nasi sbb rasa manis dalam mulut hingga ke gusi yg x hilang2

12mo trước

kalau mcm tu tk la risau sngt thnk you for sharing🤗

biasa masa 1st saya pun mcmtu ..rasa pitam amik mc 1 hri..kali kedua minum ok dh

12mo trước

owhh awak pun mcm tu jgk yaa.. thnk you for sharing🥰

mula2 ja rasa mcm tu nty xdk dh

12mo trước

tq sharing🥰