Posisi baby 33minggu

Assalamualaikum semua nak tanya biasala anak first tak tahu normal ke 33minggu 4hari baby masih duduk melintang selalu rasa kaki gerak sebelah kiri jee #pleasehelp #firstmom #bantusharing #seriusnanya

1 Trả lời

Sy 35w pun tak pasti bby duk mcm mana. Tp bila baring mengiring, mmg rasa ada tolakan. Bila sy duduk, ada rasa menolak keatas. Kt bawah dh mula rasa ngilu. So sy pn konfius 😅

2y trước

20/5 huhu. Tp masih xtau position bby. Yg tahu placenta duk atas 😅