nak tanya huhu

Assalamualaikum semua, nak tanya.. biasa waktu tengah foreplay dengan suami, suami suka foreplay sambil2 tengok perempuan seksi kat phone.. saya wondering apa yg suami buat ni, normal ke tak ye huhu dan lagi satu, baru ni saya perasan suami baca buku kat phone.. tak pasti buku apa.. tapi kalau suami baca novel lucah.. benda tu tak normal lah kan? ada ibu2 yang hadapi sama macam saya tak? ibu2 buat apa ya?

3 Các câu trả lời

ye batul awak , sangat taknormal . sbb takut dia puas sbb bukan awak , takut dia puas sebab dia bayangkan "bersama" dengan orang lain . Dalam islam pon tkboleh macamtu berdosa besar . Awak kena slowtalk dengan husband awak and cari cara penyelesaian sblom melarat . semoga awak jumpa jalan penyelesaian nye dear

ya allah apa ni. tak boleh si suami buat cemtu, dah macam seumpama korang bersama tapi dia dok imagine orang lain. korang kena talk pasal ni

sangat lah tak normal :( berdosa sebenarnya. cuba lah confront dia tanya, apa masalah buat perangai macam tu.