macam mana nak goda suami

Assalamualaikum ibu2 semua.. saya nak tanya, minta nasihat dan pendapat ibu2 semua.. macam mana nak jadi isteri yang romantik ya? suami saya seorang yang suka kan physical touch, suka kata2 manis.. suami selalu mula kan dulu.. saya jenis sebaliknya.. memang happy sangat bila dapat sentuhan2 dari suami.. dan saya faham, mesti suami pun harapkan perkara yang sama dari saya kan.. kalau asyik suami je yang mula kan dulu, tak dapat nafikan lah kan, suami akan rasa sedih.. ibu2 sini, ada yang sama situasi nya macam saya tak? share sini jom huhu.. kalau ada mana2 bahan bacaan, blh share sekali lah ya.. terima kasih banyak semua.. saya perlukan sangat kata2 nasihat dan tips2 dari ibu2 yang berpengalaman kat sini.. tq ya..

1 Trả lời

buat mcm apa yg suami suka . kalau dia suka physical touch , kita buat lah. kalau mcm saya terbalik , saya yg suka physical touch tapi suami sebaliknya hehe . stress jugak tu😂 tapi saya tetap juga goda dia . malas nk makan hati 🥲

1y trước

maaf nak tanya, untuk goda tu sis buat ape je ya?