Rasa Geli Semasa Foreplay

Saya berasa geli (macam digeletek) Semasa Foreplay dgn suami. Normal ke? Apa yg boleh saya buat supaya ianya boleh membantu suami saya kerana suami komplen faraj tak cukup basah jika kurang foreplay. Saya juga rasa sedikit sakit Semasa suami mula mendayung. Terima kasih #bantujawab #SeriusTanya #ingintahu

5 Các câu trả lời

mmg ada je part2 y ada org mmg penggeli..so kena bgtau suami mana tmpt2 tu..satu lg klau keadaan x ready pun blh jd camtu so xleh pk nasik kt dapur..kain x berjemur😂.Enjoy je..tp klu mmg xblh jgk kena cari solution lain.. standby pelincir

kalau tak selesa foreplay cara tu, cuba cara lain. foreplay ada banyak cara. ikut lah cara mana2 yang masing2 selesa & suka. kena try & error.

Mungkin tak kena cara sis yang serasi. Kalau dah serasi pasti tak geli. Sis perlu beritahu keinginan sis n husb cuba teknik yang sis mahu.

Normal je kan rasa geli? Sebab tak cukup basah lah rasa sakit. Tu yg suami bagi foreplay. Cuba lagi.

maybe xserasi cara tu