nak tanya..

Assalamualaikum semua.. nak tanya apps pregnancy+ ni boleh Kita thu ke Kita pregnant bpe weeks ke? Bulan 7 (18hb 7) haritu sepatutnya period start 14-18hb 7 perut mula Rasa cram .. sakit sesangat perut ni .. Demam on off .. bila check urine 1 line .. tolong bagi penerangan please semua .. sy Baru first time kene macam ni ..

nak tanya..
2 Các câu trả lời

Bila dah confirm pregnant baru boleh tahu usia kandungan melalui apps ni. Dua cara (1) letak date 1st day last period (2) letak date edd scan