Perut cramp/rasa cucuk2 7 weeks

Hi, sy nak tanya sy skrg 7 weeks nak masuk 8 weeks, normal ke ade rasa cramp2 kat bhgian bawah perut atau rasa cucuk2 tu? Ni first time sy pregnant takde pengalaman lagi, sy takut 😕

1 Trả lời

saya penah mase 8w. cramp tak bole bawak bincang. saya sapu minyak angin kat kaki. pastu pakai stokin. saya rest je mase tu sebab nak bangun pun tak boleh. lelama nanti akan ok. kalau risau pergi klinik. refer doktor terus.