baby 6 bulan

assalamualaikum semua mommy2 . nak tanya baby normal kah berak dalam 1 hari . macam 1 hari tu dia tak berak tapi esoknya dia berak pagi . baby saya start makan cerelac beras je . normal tak untuk baby berak macam tu . lepastu taik dia normal je . wrna hijau lumut , tak cair tak juga keras .#pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

2 Các câu trả lời

Waalaikumussalam. As long texture najis tak keras dan tak cair okay je mommy. Dan masih berak juga untuk next day nya.

waalaikumussalam mommy.. okey jer tue, klau texture normal dan berak hari seterusnya.