Anyone can relate?

Assalamualaikum semua mommies. Saya nak tanya kalau ada mommies semua pernah mengalami apa yang saya lalui sekarang. Kalau pernah sila komen ya sebab risau. Hari tu saya pergi scan baby sebab 3 kali test upt tiga2 tu jugak result double line terang benderang. Tapi bila saya scan tu kantung dgn baby x nampak. Sepatutnya dah 10 minggu sebab last period 7 April. Jadi doktor suruh datang lagi 2 minggu utk scan semula. Soalan saya sekarang ni, bukan sepatutnya kalau 10 minggu dah boleh nampak at least kantung & heartbeat baby ke? Sebab anak saya yang pertama 8 minggu dah boleh nampak dah. Saya x pernah bleeding pun selama ni. Ada tak mommies yang pernah mengalami kes macam saya ni tapi last2 berjaya pregnant dengan normal? Saya cuma risau kalau blighted ovum je. #bantusharing

1 Trả lời

In shaa allah kalau takde bleeding.. takde ap2 kat baby.. kdg2 last period 7 April tp ovulation lambat melekatnya pon lambat sikit. Takde apa2 rasanya. Moga dipermudahkan urusan amin