Check Up

Assalamualaikum semua.. Maaf nam bertanya.. Saya baru lepas check upt and result positif.. Jadi dah boleh check ke klinik atau kena tunggu sebulan yee untuk check?? Mohob info..

2 Các câu trả lời

sis alahan apa ye? boleh g GH kalau pening², cakap kat doc pening² n badan rasa tak sihat. inform kat doc yg period pun dah lewat. nanti doc akan suruh buat urine test di makmal. so dpt result tu nanti if positive, doc akan refer buka buku pink di kkia. kalau nak g klinik swasta pun boleh, tp slalunya kena tunggu dulu, sbb awal lg scan pun xnampak apa lg.

5y trước

Pening.. Loya.. And tadew selera nak makan.. Okay terima kasih atas info

Dah brapa week lwt period? Klau buka bku pink biasanya 8w mcm tu

5y trước

Dah 1 week lewat period.. And dah alahan..