saya tak mengandung lagi

Assalamualaikum semua kepada ibu-ibu sekalian sye nisa izreen pngil reen je!saya baru kahwin hampir sebulan .saya nak Tanya tips2 untuk saya Hamil awal pada usia 19 tahun .Saje Tanya sebab sya suka tengok orang laen Ada anak .suka sangat.saya harap Kita sharing tips2 yang berguna ????

1 Trả lời

brgantung pada rezeki.. sy 5 bulan lepas kawen baru ade.. kwn sy dah 2 tahun pn masih belum d kurnia kn zuriat.. sabar dan usaha la ya.. 🤗

5y trước

samasama 💕