Tips2 untuk ibu mengandung

Haii assalamualaikum, maaf nak tanya lahh. Kenapa eh muka sye sllu berminyak sejak mengandung nie??? Siapa bole tolong terangkan

3 Các câu trả lời

hormon la tu. lain orang lain reaction dia bila dah pregnant. ada yg makin flawless, ada yg break out, ada yg mcm biasa je. ada yg rambut gugur teruk, ada yg rambut jadi tak gugur langsung. ada yg naik jerawat belakang badan. macam2 gaya. yg penting anak dalam kandungan sihat

1y trước

jgn risau okay. kalau nak try tukar skincare pun boleh aje. tapi cari yg mesra utk pregnant mummy

Saya pulak muka makin kering 😅.. Kena cari skincare bersesuaian.. Saya tukar pakai Aiken, alhamdulillah ok la sikit..

1y trước

ouhh dh cube Sun screen tpi tk thu lh okey ke takk

Saya pun sama ni muka berminyak. Dah try tukar pencuci muka pun still sama. Redhaaa je la 😂

1y trước

malam pkai bedak sejuk pon esok ingt kn bole lh hilng kn minyk tu. hahah still sma je hahah