betul ke kalau hamil suami tak boleh pergi memancing ikan ??

assalamualaikum semua ibu2 dalam ni.. saya ada soalan yang mushkil sangat2.. betul ke orang tua2 dulu cakap kalau kita ibu hamil ni tak boleh memancing ikan.. dan suami jugak tak boleh memancing ikan atau buat apa2 terhadap binatang.. takut2 terkena dekat anak dalam perut?? tapi soalan saya especially ..lebih kepada bab kalau isteri hamil suami tak boleh pergi memancing.. betul ke..???? mohon pencerahannya

21 Các câu trả lời

Boleh je. Niat nak cari rezeki. Dan jangan aniaya binatang. Tu je. Hehe Husband sy pon rajin memancing jugak 😅

4y trước

Kalau jenis suka memancing sebab hobi dan suka2 nie.. Xpe ke sis..?? Tkot pulak