anak menangis

assalamualaikum semua . anak saya 1bulan 24hari . dia asyik menangis je , menangis tak berhenti pulak tu . saya taktahu nak buat apa , pujuk semua tak nak . normal ke baby macamtu ? ke nak berubah bulan ? ada yang sama macam anak saya tak ? boleh share ? and selalunya baby berapa bulan baru okay ? #ingintahu #bantusharing #firstbaby #pleasehelp

2 Các câu trả lời

boleh try set ni utk calming baby 🤗 www.wasap.my/60129876070/meokit atau nak try eo seedlings calm pun boleh mmg safe for NB