6weeks

assalamualaikum selamat tengahari semua, saya nk tanye sy baru menandung masuk 6weeks anak yg 1st..sy skang mengalami tanda darah.. darah tu xbyk sikit2 jer.. adakah itu normal atau sebaliknya,??

7 Các câu trả lời

sy pn sama sis , 6weeks ank 1st .. ada jgk tompokan drh keluar , x bnyk pn .. darah merah pudar .. pdhl bru je bbrp hari doktor sahkan sy strong positive ..

4y trước

G klinik check sis...sya dulu gitu gak...takut dia spotting, klau melarat akn jd bleeding...hnya dktor j yg thu jgn biar lma ...nanti jd mcm sya keguguran... alhmdulillah sekarang preg lg selepas 2 bln keguguran

kalau keluar drah,better pergi hospital terus...tiap bulan check up,nurse pesan..kalau ad drah keluar trus pg emergancy

normal klau awl pregnat..sbb sy pnah jdi jgk.. Alhamdulillah skg dh tdak..doakn sy dan baby shat² ye Aamiin

spotting ke?? kalu brlarutan sila refer doc...mcm kndgn sy doc ckp thrtn mc..so kena byk bedrest..skung 6w2d

5y trước

kena mkn tau als prt..sy pn xslra tp pksa gak mkn...

Better pergi jumpa doktor terus sis sebab doktor je boleh check

5y trước

risau sgt..

nurse selalu ckp kalau ada darah trus pergi hsptl sis

Normal je...klu di awal pregnant