Pendarahan awal kehamilan

Hai assalamualaikum n Selamat pagi. Saya hri tu lewat seminggu period, n sy cek dekat 4 Kali test upt,n alhamdulillah +ve. Klw ikutkan skrg kandungan saya already 6weeks. But, this morning, sy bangun pagi nk kencing sy tngok ada darah keluar sikit warna merah. Adakah sebab sy penat? Boleh kawan2 kongsikn dgn sy sekiranya ad yang mengalami simptom yg sama macam saya?

1 Trả lời

Mybe spotting je tu sis, sy dlu pun mcm tu .. In Shaa Allah xde ape , tapi kalau berlarutan kluar drah tu sis boleh refer doc terus ye 🙂