Zinfocer

Assalamualaikum sebelum ni saya okay makan zinfocer alhamdulillah tapi saja nak tukar try makan pagi tapi tak breakfast lagi kalau sebelum ni selalu makan tengahari, jadinya lepas 1 jam telan pagi ni saya termuntah balik. Perlu ke tak nak makan semula zinfocer tu after 2 jam lepas breakfast ? Nampaknya saya jenis tak sesuai makan vit time perut kosong.

1 Trả lời

Makan sebelum tidur

5y trước

Kiranya saya kena makan semula malam nanti sebab muntah pagi tadi ?