susu ibu hamil

hi momys, susu ap yg momys semua minum ye? boleh suggest x susu ap yg best?

10 Các câu trả lời

Promama vanilla & Anmum Coklat materna💕 rasanya tak terlalu manis, sedap malahan kandungan gula rendah tambahan pula ada asid folid terutamany dekat Promama.. Sebab saya antara susah nak minum susu.. Hehehe ni jerlah susu yg sesuai..

Time preggy sy minum susu kambing lazz jer..alhmdlah ank kuning xtggi...

Byk try susu..tp suka enfamama coklat.. nestle pon sdp jgk..fernleaf...

Frisomum..best..xpnah smbelit lgi sjak pregy 30 w ni

tryla susu tamar

Sy minum susu lazz kurma..

Enfamama vanilla😊

Similac mom

enfamama

HL