Perut tidak selesa (13w1d)

Assalamualaikum, saya sekarang dah 13minggu 1 hari , normal atau tak ye perut rasa tidak selesa, punggung terasa sakit bila nak berdiri atau bangun dari katil .. mohon kongsi pengalam mommy2 🦋 Thank You 🥰

1 Trả lời

Yang ni takpasti. Tapi waktu awal awal kandungan saya dulu, saya rasa macam period senggugut tapi darah tak keluar. Lain badan, lain pengalamannya. Apa apa saya doakan semoga dipermudahkan segala galanya.