Kepala baby besar 4 minggu

Assalamualaikum. Saya sekarang 34 minggu. Tapi tadi scan dekat kk doktor cakap kepala baby size 38 minggu. Perlu ke dirisaukan?

2 Các câu trả lời

estimate doctor kadang2 berbeza. tapi...dari pengalaman saya mungkin baby awak Akan lahir besar. macam saya Doctor 1 estimate baby besar dari week dia, doctor 2 check pulak cakap baby kecik.. last2 keluar baby memang besar 4.3kg dipaksa bersalin normal.. alhamdulillah nasib Tak Pape.. percentage tuk rahim pecah tu sgt tinggi,habis kena marah dgn pakar doctor tu😁😁😁

Saya pulak , bby kepala kecik dari size , saya 31minggu sekarang , tapi ukuran kepala bby 28-29minggu je . saya sangat2 risau 😌

3y trước

hi sis, macam mana keadaan anak sis bila lahir ya? sy pun tengah ada masalah yg sama skarang ni