gerakan

Assalamualaikum, Saya nk tnya, knape ye semakin besar janin semakin kurg rasa pergerakan dia, masa 17, 18 weeks aktif je dia, ni dh masuk 20 weks rasa gtu gtu jer, geli geli dlm perut je, xrasa kuat, normal ke ye, Maaf ye ,klau soalan sy ni agk keliru, #beby firts?

1 Trả lời

betul2.. sy pn rasa cmtu.. 16w aritu mcm active.. skarang 19w mcm slow2 je rasa.. sy baca kt apps ni dye da pandai beza siang dan mlm.. sbb tu active siang je.. tapi sy, kadang active malam.. 😅 xtwu la normal ke.. 1st jgak ni..