Ingin tahu

Assalamualaikum saya nk tnya ank saya umur (3 buln 6 hari) tapi leher dia belum keras lagi normal ka? Baby lehernya akan keras umur berapa buln #seriusnanya #bantusharing #pleasehelp #firstmom #ingintahu

2 Các câu trả lời

Waalaikumsalam. Nak kata normal tu tak pasti, mommy. Cuba buat tummy time beberapa kali dalam sehari. Bagi anak meniarap. Letak barang kat depan dia macam rattle tu ke. Nanti makin lama anak pandai berguling sendiri dll

cuba ajar tummy time