tidak rasa tendangan

Assalamualaikum.. saya nak tye pada Mommy2 yg berpengalaman... Saya dah masok 21 weeks.. tapi xde rasa tendangan... kekadang rasa risau.. mmg normal ke..?? Atau ad jgk momy2 mcm saya.. excited nak rasa.. baby First... Jadi pengalaman xde.. xtahu mcm mana rasa nya..

1 Trả lời

Baby first nak btol² rse mmg lmbat skit sis. Biasa dlm 21w ke atas paling awal. Mcm sye, mula² sye rse mcm baby sedu je. Denyut² satu tempat mse tu da msuk 19w. Then lama kelamaan bole rse mcm slow je dia gerak halus je. Da 22w mcm tu makin jelas dia gerak. Tpi lebih kepada mcm pusing² je. Bila kandungan da makin besar bru btol² rse dia tendang 😂 skarang sye da msuk 31w, mmg berombak perut bila dia tendang. Senak kadang² dibuatnya haha.

4y trước

Ooo yeke.. hehe.. okey2 tq sis..👍. Sy ada jgak rasa denyut2... Skrg slalu tegang perot...