tak rasa tendangan baby

Normal ke pregnant 21w x rase tendangan baby lgi and mcm mana rase tendangan baby ye ? Hehe. First time pregnant xde pengalaman lagi🫢#firstbaby #firstmom

8 Các câu trả lời

sy awal 20w dh rasa. dye first kick tu lps sy hala fhone dgr zikir dkt perut, trkjut sy time tu nmpk dy duk kick perut sy smpai terangkat fhone🤣. lpstu dye start gerak2 bwh pusat kick sblh kanan. kalau perut tebal ssh skit nk rse, dye cpt atau lmbt je. ade org dpt rse awal ad org dpt rse lambat. kalau sy, sbb sy kurus so sng nk rse dy pnye gerak2 and tendaangan tu . nak2 kalau baby tu lapar mmg xsenanag dudukla jwbnye. sbb ble dy sllu gerak kick , buatkan kte rse nk kncing makin kerap

normal je awak, ada yg cpt ada yg lambat. kalau baru je rasa, mmg tak dpt rasa sgt , rasa mcm bubble pecah cmtuh je, tapi lama2x dia da start tunjuk lasak dia.

Saya rasa baby gerak kdg2 pagi kdg2 mlm.. Tp tak tentu jgk.. lagi time kita baring rehat lagi die gerak.. mcm tu normal ke

sy dh 22weeks lbih tp xrsa kick lg.. cma rsa mcm bby sedu cmtu je..risau kdg2 sbb xrsa kick😭

Sy hujung 20 ke 21 baru rasa. Itupun rasa mcm angin bergerak je. Halus je

saya dah 2 hari tak rasa baby aktif risau sangat ni tapi tak tahu nak buat apa

2y trước

sebab saya baru lepas check up kat kk hmmpp

sy masuk 22week bru rasa dn nmpk perut tu terangkat angkat kne kick .. .

sy masuk 22week bru rasa dn nmpk perut tu terangkat angkat kne kick ..