Rambut kerap gugur setiap kali baby main air liuh

Assalamualaikum Saya nak tanye kena setiap kali baby main air liuh rambut saya akan gugur 😭sebab sebelum nie tak pernah gugur saya perasan sejak anak saya main air liuh terus rambut gugur . macam mane nak elak dari rambut gugur ye ? anak saya baru 3 bulan lebih

2 Các câu trả lời

Sebenarnya tiada kaitan pun anak main air liur dengan rambut gugur. Awak kena sedia maklum selepas bersalin hormon kita mengambil masa untuk kembali normal. Rambut gugur salah satu postpartum effect. Tips yang postpartum mum akan buat ialah potong rambut pendek dan cari shampoo yang bersesuaian.

1y trước

@Ros Linda, ya betul tu. Takpe, sama sama belajar 😊