Susu 🤰untuk 10 minggu

Assalamualaikum, saya nak tanya. Susu apa yang ok untuk ibu hamil ? (Gula rendah) Saya 10 week.. Sebelum ni minum similac, tapi nak hbs dah 1 tin, nak tukar brand lain pulak.. Anmum gula tinggi ek? Nurse tak suggest anmum, suruh minum yang lain . 😅

8 Các câu trả lời

frisomum. susu kambing karihome. enfamama agak manis. atau tukar lah brand sampai kena dengan tekak anda ye. minum susu kotak hl , dutch lady pun boleh. yg penting susu banyak vitamin dalam dia

3y trước

@nuranis ye manis kan enfamama 😂 tak tertelan kite. tapi sebab mahal try habiskan jugak 1 tin tu.

boleh untuk esp dengan bcomplex . sy xmum susu . ni doc y sugest untuk sye . alhmdllh skg dh bsalin .. boleh try skg ad promo http://Wasap.my/+601117194775/shaklee

3y trước

bby ? maksud awak apa sayang . kndungn awak kecik ke . ? bolehh . dlm b complex ni dia siap asid folic tau . sgt sesuai untuk pkembngn janin dalam kndungn awak . kalau awak berminat . awa boleh wasap sye

sya minum susu enfamama yg jenis coklat tu. doktor kata susu tu bagus juga utk hasil kn susu badan nanti bila dh bersalin

3y trước

wah. sy baru beli smlm sedap jgk. cuma tak ikut la sukatan tin tu sbb manis. hehe. ltk 4 skop utk 200 ml

saya dari awal mengandung sampai dah 10 minggu minum Susu farm fresh saja.

3y trước

ouhh ok baik 👍🏻

saya minum susu kotak Dutch lady yg biasa tu.

Frisogold vanila honey sedap

Minum fresh milk je sis

minum fresh milk je