Kesedihan

Assalamualaikum saya nak tanya salah ke kalau ibu mengandung nie kuat makan??? Sebab saya tengok org lain tiap kali saya nak makan mesti perli perli. Dahlah saya mengandung, hati saya jadi sedih. Sampai saya xnak mengandung. Kalau saya xpregnant, saya cover mkn. Cuma start pregnant nie lain mcm, tu je.

20 Các câu trả lời

Lah.. Knpe nk kawal mkn? Kan baby nk mmbesar.. Tpi tula.. Klo da buat buku.. Jgn naik smpai 2kilo lebih.. Cam saya tiap bulan naik 2 3kilo 🤣