Kesedihan

Assalamualaikum saya nak tanya salah ke kalau ibu mengandung nie kuat makan??? Sebab saya tengok org lain tiap kali saya nak makan mesti perli perli. Dahlah saya mengandung, hati saya jadi sedih. Sampai saya xnak mengandung. Kalau saya xpregnant, saya cover mkn. Cuma start pregnant nie lain mcm, tu je.

20 Các câu trả lời

Hmm.. biarlh deorg.. mgkin xprnah lgi mgandung, that's why bole ckp cmtu.. syukurlh kalau kuat makan.. drpda x.. stay positve dear..

makan jeee sis , abaikan mulut orang . saya time mengandung lagi kuat makan , sampai tak berhenti asyik makan je .

4y trước

Sama dengan saya 😂 suami pula jenis beli je stock kudapan untuk saya lg la menjadi 😂

Slagi ade selera mkn2 je sis.. Peduli kn ap org nk ckp nk perli ke ap..

Tak salah tapi kena kawal nanti berat naik doktor suruh minum air gula

Makan je LA sis. Kalau nak ikut mulut org ni semua tak kena dibuatnya.

Makan je sis..enjoy masa2 pregnant ni..abaikan dorg yg negatif 😘

Org mmg lanada je nk komen, dh ada mulut, pekak kan aje

Makan je sis. Abaikan mulut org lain yg berbunyi2 tu.

Selagi ada rasa nak makan,makan je

abaikan je org2 negatif tu..