Detail Scan

Assalamualaikum , Hi . Saya nak tanya , pada minggu ke 19 saya dah buat detail scan . Harini saya scan di KK dr cakap baby kecil sikit jadi kene scan di KK lagi 2 minggu and if kecik lagi kene refer pakar . Sekarang dah 28 minggu , perlu ke saya buat detail scan lagi ? Sbb ada org cakap buat sekali sahaja detail scan ..

1 Trả lời

Buat growth scan

10mo trước

sebab waktu saya kawal berat dan permakanan tu baby pun maintain besar dia dari weeks kita diet tu ..