Detail scan

if kita buat detail scan akan nampak gender baby jugak ke ? harini 18 weeks dah boleh buat detail scan kan ... ke nak buat scan 2D biasa je ?

2 Các câu trả lời

Sy pn 18week hari ni. Tp sy tetibe rse nk surprise plk gender baby ni. Nk tggu dia keluar nnt. Haha. Tp nk jgk buat detail scan. Sy plan lps 20weeek bru nk buat.

5y trước

tula kalau boleh buat detail scan tu then nampak gender jimat la kan , takyah scan banyak kali dah

Details scan tu doc akan check drp otak.. Rangka... Jantung... Perut... N gender sekali..