Opk positif

Assalamualaikum, saya nak tanya kalau opk naik double mcm ni positif ke? Atau kena terang lagi? Harap ada yang sudi menjawab ☺️

Opk positif
5 Các câu trả lời

Kalau saya dpt double line terang dari biasa saya bersama je dgn suami sbb takut terlepas waktu subur. Cuma bersama selang2 sampai lah line tu kabur semula. Semoga ada rezeki awak ☺️

2y trước

Aamiin tq awak😊

guna opk utk check subur atau pregnant awak. kalau nk check pregnant guna upt. takut check opk +ve check upt -ve.

2y trước

mastura cuba awak repeat test after 48j. hcg meningkat setiap 48j. if positif upt awak akan makin terang

Wasalam.. Tahniah awk prgnt. ye dah terang dah tu. nak 2x check silakan. ❤️

2y trước

Tp sis ni opk bkn upt😊 harap apa yang sis ckp ni 1doa Aamiin 🙂

🥰😘

ya