Risau tolong saya sebab buasir semasa pregnant

Assalamualaikum , saya nak tanya . Kalau buasir keluar darah semasa membuang tapi saya tak rasa sakit dan tak perasan dari awalnya . Bahaya ke ? Sebab tengah pregnant . Help , tiada pengalaman buasir semasa pregnant 🥲 before ni mmg saya ad buasir . Skrg yela pregnant kann so overthinking sikit , kalau takde ap apa alhamdullilah

1 Trả lời

x ganggu bb..mgkin sbb semelit n luka bahagian kuar najis.klau Jenis sy buasir y kuar n sakit masa peknen

5mo trước

ouh faham , so takdelah trust issue besar . tq jawab soalan ☺️