Assalamualaikum, ada ke ibu2 yang kena buasir masa 37week pregnant.

Nak tanya, ada ke ibu2 yang kena buasir masa 37week pregnant. Macam mana nak hilangkan rasa sakit buasir.

1 Trả lời

Hi wassalam . Saya awal pregnancy dh kena buasir☹️ and terus prgi klinik , nnti dia bagi bullet dgn ubat mkn . Dn awak kena jaga mkn , jgn makan pedas , jgn mkn mknn yg boleh buatkan awak membuang nnti susah . So bila susah tu yg nnti dia terkeluar blik. Dn klau teruk nnti kena operate buasir tu