Nak tanya pergerakan baby

Assalamualaikum saya nak tanya kalau baby kurang bergerak pada waktu belah pagi tghari tu kira normal ka dalam sejam gerak sekali dua tggu 2 3 jam baru bergerak 2 3 kali dah usik2 pun diam ja baby ... fikir yg elok2 jla mgkin baby kuat tidur🤭 .pada waktu petang sampai ke malam aktif sungguh dia bergerak saya baru 24 minggu. Yg mana tau boleh bgtau la.. anak pertama tak tau MCM mana.. #bantusharing

1 Trả lời

Cukup kira gerak baby 10x dari 9 pagi hingga 9 mlm ok dah tu

3y trước

terima kasih sudi jawab alhamdulillah dah selamat bersalin😊