NORMAL ATAU TIDAK

assalamualaikum saya nak tanya, baby sy 19hari. skrang da 2hari dia tak buang airbesar, apa perlu sy buat ye?

1 Trả lời

normal tuk baby fully breastfeeding sis. mcm ank sy dia x poop sampai sminggu lebih bila tanya doktor baby fully breastfeeding x poop sampai 14 hari adalah normal tapi tuk baby yg mnum susu formula 5 hari sahaja. tapi to be safe & clearer sy advice better sis bawa baby jumpa doktor tuk pemeriksaan.