Usaha Semasa TTC

Assalamualaikum, saya nak bertanya. Saya TTC 3 tahun, pernah BO tahun 2022. 1) Supplement untuk PCOS wajib ke kena makan ye? Ramai tak yang berjaya pregnant tanpa supplement yang mahal-mahal? 2) Normal tak kalau kita rasa give up & rasa useless? 😌 3) Pernah ke try buah delima / pati delima untuk ikhtiar hamil? TQ.

2 Các câu trả lời

1) sy x pasti tp ada kwn yg ada pcos bila balik2 g jumpa doctor x baik2 pn pcos tu..bila dia jaga pemakanan bru ok.. 2) normal..sy pn prnah ttc n permah give up honestly.. bila sy rasa give up baru sy relax & selang dua bulan sy pregnant..smua supplement sy stop mkn, mkn mnum pn sy x jaga dh lantak la apa jd pn masa tu (ada detect fibroid), mungkin sbb sy btl2 xnk fikir dh bab pregnant masa tu then sy jd calm x stress 3) x pernah

1t trước

oh ya ke . moga dimudahkn urusan kita semua . Aamiin² yra . Terima kasih . InsyaAllah . ☺️

Mcm sye, supplement sye tak mkn lgi, sbb sye ad fibroid 3cmx2cm..sye hnye try mkn kurma, buah delima, susu kambing aje.. Sye mkn mse tu 2 bln aje. Trus melekat.Genap setahun kwin, sye mgndung...mcm sye ad fibroid pemakanan kne jaga.. Organ dalaman ayam, lembu tak sentuh langsung..

1t trước

wah alhamdulillah.. macam tu ye. rezeki kan. baik kak, terima kasih sudi share ☺️