Bagi yang memerlukan baju anak lelaki.

Assalamualaikum, Saya nak bagi baju kanak - kanak. Baju lelaki dari saiz newborn hingga 4 tahun semua dah siap cuci . Bagi yang betul betul memerlukan, komen kat bawah ye. Saya nak pos tapi lepas raya Aidilfitri.

12 Các câu trả lời

puan Nurul Nasir ....pm saya nak baju lelaki baby Newborn - 4 tahun . sangat memerlukan belum mampu beli . klu puan Sudi bagi saya . terima kasih. SMG dimurahkan rezeki.

waalaikumsalam sis..sis blh bgi sya tak sis untuk yg newborn.sya mngdung da 7 bulan 1 bju pun belum beli harap sis dpat sedekahkn untk sya sis🙏.doc scan anak sya lelaki.

1y trước

boleh sis..0168021405 ni no saya

kalau masih ada sy nak kak, sy ada baby newborn dan anak lelaki umur 3 tahun kembar kalau masih ada lebih, boleh bagi sy kak🙏

baby saya 4 bulan kalau dapat 2 helai pun okay semoga kita semua dimurahkan rezeki ❤️ .

Sy nak kak,, insyaallah,sy bersalin bulan 6 ini semoga ad rezeki baby

kalau masih ada lebih, sy nak kak. Sy bersalin awal 6 ni 😊

Boleh ke saya nak, anak saya umur 3bulan lelaki. Terimaksih

0198921802 ..syaa nakk baby 4 bulaj

Sy nk blh...

👍🏻🌻