berat susah naik

assalamualaikum saya ada masalah berat badan anak saya susah naik.. ank saya susu badan.. pown banyak. macam mna nak naikkan berat bdan ank?? umur anak saya 1tahun 3mimggu berat bru 6.8kg

3 Các câu trả lời

waalaikumsalam.. sama la kita mommy. penat kadang semua menu da cuba. no salt no sugar lagi. bila anak orang lain elok je berat badan naik. bagi macam macam kat anak dorang(based on org sekeliling).. anak saya da ambil darah untuk check thyroid, jumpa nutritionist semua da. follow up kk hospitals banyak kali. sebulan 2-3 kali ulang alik. saya buntu sangat sangat da. belum try appeton atau supplements lain lagi. baru nak cuba.. kita ikhtiar sama sama untuk anak kita la ye. semoga dipermudahkan urusan kita semua. Aamiin❤️

Same la ank saye pun sekarang umur 1thun 3bulan berat 6.8kg...naik sikit2...

Dia byk mkn x?