Bersalin Time Pkp

Assalamualaikum.. Sapa kat sini Ada pengalaman or dgr dari Kawan2 ke yg bersalin kat Hosp Shah Alam or mana2 jelah.. Lg2 time pkp ni.. Share lah sikit ??

1 Trả lời

Wslm. Saya bersalin 18/4/20. Sampai depan pintu wad bersalin kena cek suhu dan nurse tanya soalan macam2 berkaitan kesihatan. Dah ok semua baru dibenarkan masuk. Suami dan ahli keluarga tidak dibenarkan masuk ke dalam wad. Masa saya discharge pun security guard yg angkat beg pakaian bawa keluar. Selain tu proses mcm biasa je. Sama mcm sebelum pkp