Kukit muka kering

Assalamualaikum. Salam sejahtera. Saya nak tanya sikit, kulit muka anak saya kering, mula ingat kan sebab susu tapi rasa macam bukan. Sy dan pengasuh selalu sapu minyak kelapa dari tapi macam tak jalan. Ada yang boleh bantu saya? Kalau nak bubuh cream, cream apa yang ok. Anak saya baru nak masuk 4 bulan. Terima kasih *22.12.2020

5 Các câu trả lời

sorry as your question just pop out at 16.03.21. I use Ezerra ointment to help my baby face stay hydrated it works well and now my son skin is smooth. sometimes it's too much of air-conditioning, baby shampoo or room not enough moisture cause all this.

mummy.. mummy boleh try skeenz by tasneem .. dye boleh tuk ruam, ekzema,gtal2, kulit kering pom boleh jugk sis.. cuba lh mummy.. sebb skeenz ni naik campak pom dye boleh nipiskan dan hilngkn campak.. kalau mummy berminat boleh www.wasap.my/60138661354

sy guna applecrumby products..klau kulit kering sy suggest super soft lotion..mmg sgt mmbantu utk kulit kering

pakai cream youbaby.. insyaallah