Kulit muka bayi kering

Ada x cream muka bayi utk usia 2 bln.. #firstmom

3 Các câu trả lời

Anak i baru keluar 2 weeks tapi kulit kering sebab duduk NICU haritu. I pakai wet tissues pureen tu je lap sikit sikit tak gosok lah. Seminggu centu dah okay. Kalau kat badan i letak baby oil tapi tak direct. I letak kat tangan i dulu & gosok baru apply kat badan baby.

Baby sy pun jenis kulit kering. Dr baby sy suggest pakai lotion cetaphil and kalau sabun badan pakai suu balm kids, so far bagus utk moisturise kulit baby ☺️

Try beli sudocream.