Bukaan Laluan 1cm

Assalamualaikum, salam sejahtera smua mommy2 dlm ni. Hari ni sy p chck up n doc chck laluan dh bkk 1cm cm tu. Due sy 29/12 ni. N sy xdk tanda2 spotting. Just nk thu sllunya klu dh bkk 1 cm brpa lama msa yg akn diambil utk pembukaan seterusnya lg? Citanya smlm sy p pesta penang. Tawaf satu tapak pesta. Hehe. Adakah sbb byk brjln mempercepatkn lg laluan bkk ya. First baby. Debar2 plak rasa. Hehe. Tq smua?

3 Các câu trả lời

Sy ank first dlu bukak 1cm gak kne tahan ward pkol 12mlm..pkol 10pg esok nye da bersalin..

5y trước

Hehe. Laa ya ka. Nk msk 4 dh la. Hehe. Xpa laa. Semoga selamat smua hendaknya. Tq sis sudi share pglmn sis. 😘🌹

Kerap kan be jalan. Buat ketuk ketampi. Hehe

5y trước

Baik sis. Hehe. Tq yea.😘

1cm amik ms jugak.

5y trước

Tq❤️