Pramatang

Hi mommies..sy baru discharge hospital..kena admit sbb cntrction n bukaan dh 1cm.. doktor inform baby sy dh dkt laluan..sy baru ja 32 weeks..boleh mommies share tak cara utk avoid dr bersalin awl.. p/s: sy bekerja n drive sndri ke tmpt kja..rumah sy tingkat 5 n takde lif

2 Các câu trả lời

Untuk avoid xada ..dia bergantung pd keadaan awak sendiri dan bukaan pintu rahim..dh dapat dexa kan..kits tawakal je insyallah bnyk je baby lahir 35 weeks kebawah selamat dan sihat

sbb sis slalu naik turun tangge tu yg jln bukak awal tu..sdare sye pun cmtu. tapi dye jln dh bukak 6 cm pun x rse sakit lgy. laen badan,lain crite nye sis..