1st pregnacy

Assalamualaikum & salam sejahtera semua.. I miss period 2 bln dah..Check upt 2 line :) tapi i belum pergi klinik untuk buka buku pink lagi..ikutkan i dah 11 week 1 day..if i pergi klinik by next week kena marah x dgn nurse..coz next week baru hubby boleh cuti and kami baru berpindah dari pulau ke mainland..risau takut kena marah coz takda experience..please bg advise mummy2 yg goges..doakan kandungan dan i sihat..i doakan mummy2 yg sedang pregnant dan dah melahirkan ceria dan sihat juga..aminnn

1 Trả lời

Klau ada sbb okay tu sis..cma jgn tanggu lama lagi..msti cpat..

5y trước

Sama2🤗btw congratsss..😊