ibu buntu

assalamualaikum.. salam sejahtera.. minta pendapat ibu2 semua.. baby saya hmpir 3 bulan.. boleh BF.. dan sya ada ajar mnum botol.. sekarang ni baby saya lebih suka minum btol brbanding DF.. sya rsa dia tak puas mnum bila DF.. dia tak sabar bila nk minum.. bila mengamuk lngsung tak nak DF.. bila di rumah tak ada mslah untuk buat stok ssu.. tpi bila travel atau kluar umah sya bntu.. lagi2 bila bby mengamuk..?

2 Các câu trả lời

Dia dah jadi sedap botol sebab tak perlu sedut kuat² nk dapatkan susu.