Df bila keluar jalan2

Hi, new mom here ☺️ nak tanya pd mom yang df baby kalau keluar jln2 bagi botol atau df? Anak dh diajar minum pkai botol and dia ok. Bila keluar Saya dh pack susu siap2 utk dia minum tpi dia still nk df, nk cri bby room dlm mall 1 hal. Nak bgi kt public saya tak confident. Klau kt rumah ok je minum botol. #ingintahu

1 Trả lời

Hi, mom. 👋 Kalau saya akan survey dulu baby room shopping mall yang saya nak pergi tu. Kalau tak sempat ke baby room,saya akan pakai nursing cover. Itu cara saya la. Anak saya DF. Hari saya bekerja je akan pakai botol sebab dijaga nanny.