Nak minta tolong jawab kan Survey ni boleh? Tankiuu ❤️

Assalamualaikum Puan/Tuan Kami memerlukan kerjasama anda untuk terlibat sebagai responden dalam kajian Penggunaan Media Digital Melalui Penceritaan Untuk Merangsang Pembelajaran Kanak-kanak. Kajian ini dijalankan dibawah Nusantara Software bagi memahami penggunaan penceritaan dalam bentuk digital untuk membantu pembelajaran kanak-kanak. Sila isi borang kajian di bawah 👇🏼.Kerjasama anda amatlah dihargai 🙏🏼 https://forms.gle/DQ6Kc9V1nM7bpNZ8A

1 Trả lời

Saya dan team ada bikin project digital storybook kanak2. Jadi nk minta jasa baik la kalu ada siapa2 yg ada anak tadika dan sekolah rendah, nk minta tulun jawab survey ni. Pakat share2 ya~ da siap komen DONE. Tankiuu 😘😘